Dum & deilig

Hverdag, Personlig


For en deilig dag folkens. Jeg sov helt til klokken 11, noe det er lenge siden jeg har gjort. Men jeg trengte det. Da jeg våknet laget jeg meg en deilig rundstykke frokost med eggehakk og spekeskinke. Nam.
Da jeg hadde tatt livet med ro og fått i meg frokost. Gjorde jeg meg klar og dro til en venninne. Vi skulle starte uken med å glane på Jessheim, i håp om at vi fikk tak i noen herligheten på Black Week. Men det kunne vi bare drømme om. Så dårlig som utvalget var på storsenteret nå, er det lenge siden jeg har opplevd. Jeg dro hjem med ingenting!! Absolutt ingenting kjøpte jeg meg i dag - å det er ganske merkelig. Så utvalget var ræva!!!

Men vi skal prøve igjen på Fredag. På selveste black friday. Kan ikke si jeg gleder meg til å dra på ett sentret på ettermiddagen på en Fredag, på en sånn dag. Men det er verdt å prøve!!


Så jeg er litt skuffet og egentlig litt sint, men allikevel er jeg utrolig fornøyd med dagen. Hatt en fin dag, tatt livet med ro og nå skal jeg få i meg litt middag. Så jeg er meget tilfreds med hva jeg har fått ut av denne fridagen min. Nå er livet mitt egentlig ganske bra. Holder det seg sånn her nå, så blir jeg rimelig overrasket. For en bratt nedover bakke, kan virkelig komme når som helst - å den kommer gjerne ved juletider.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229