Eier du ikke samvittighet?

Hverdag, Personlig

Hei. Hvordan har dere det?
Jeg sitter hjemme alene og tankene surrer som vanlig rundt i hode. Jeg vil så gjerne oppnå noe. Jeg vil strekke frem, og vise andre at man lære av det man har gjort og ikke gjort. For visste folk kan gjøre meg så enormt irritert på så utrolig mange forskjellige måter. Jeg personlig er ett medmenneske og setter gjerne andre mennesker som jeg er glad i før meg selv. Jeg ser på meg selv som lite egoistisk og kan få dårlig samvittighet bare av drepe en flue. Men det finnes så utrolig mange mennesker der ute som gjør alt i sin makt for å være slem mot andre og gi dem unødvendig dårlig samvittighet!! Hvorfor er vi sånn mot hverandre? Hva tjener vi egentlig på og trykke ned hverandre mer og mer for hver eneste dag som går? Jeg forstår meg overhode ikke på sånne mennesker. Gjør du?

Jeg har riktig nok ikke alltid vært den snille og omtenksomme, men jeg har forandret meg. Jeg er snart 25 år gammel, og har opplevd mere dritt en noen annen 25 åring fortjener. Jeg bruker ikke det som ett argument over at det er greit for meg å være slem mot andre, fordi folk har vært slemme mot meg. Men jeg har virkelig innsett at man tjener overhode ingenting over å være slem mot andre. Men så finnes det mennesker der ute, som ikke har kommet like langt i utviklingen som det jeg har. Folk sier sårende ting, folk behandler hverandre som søppel og folk forventer at alt skal komme demmes vei. Men det er overhode ikke sånn det fungerer. Man må faktisk fortjene det man vil ha. Man må gjøre ting for å oppnå noe. Ikke bare sitte på rumpa og slenge med leppa og håpe at andre tenker det er greit.

Du kan ikke sitte hjemme og trykke ned en person, å forvente at det er greit i det lange løp. For du tjener overhode ingenting på det. Vi skal fremstå som voksen mennesker med viktige jobber her i samfunnet. Da må man behandle de man er glad i, like bra som man fremstår seg selv i samfunnet. For samfunnet lurer oss. Vi lurer samfunnet og vi lurer hverandre. Det er forferdelig trist, men sånn har det nok en gang blitt. Jeg skulle på mange måter ønske at ting var litt som før. Det var ikke så lett å oppnå kontakt, det var ikke så lett å være utro og det var ikke så lett og sitte bak skjermen og være ufin. Men utviklingen er der, og vi utvikler oss sammen med den.
Egentlig har jeg bare lyst til å skrike STOPP, og håpe at ting ble som det var før i tiden. Men det kommer ikke til og skje, å det er også en ting som ikke kommer til å bli akseptert.


Uff, nei. Nå sporer jeg helt av her. Men hver så snill. Tenker en ekstra gang over hva du sier til andre. Tenk en ekstra gang over hva du gjør mot andre. For selvom din samvittighet ikke finnes - så finnes det faktisk andre mennesker der ute med både følelser og samvittighet. Så selvom du selv er langt nede, så betyr det ikke at du har en rett til å dra med deg andre ned. Vær ett medmenneske og elsk din neste. 💁

Merkelig å våkne dagen derpå, med sånne tanker i fokus. Men der har dere meg i ett nøtteskall. Nå skal jeg slappe av, og snart komme meg på kvelds vakt. Ha en riktig god Søndag.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229