Er jeg en ego?

Man legger gjerne fort merke til om andre mennesker er egoistiske og selvsentrerte, men samtidig så tenker jeg veldig over: er jeg det? Fremstår jeg meg selv som en person som kun setter meg selv i fokus og ikke lar noen andre komme til. Og om jeg så er det, så håper jeg folk er villig til å si i fra. Jeg selv vet med meg selv hvor såret jeg ville blitt om jeg kun omgikk en person som så seg selv før alle andre. Det er ganske frustrerende og sårende på en og samme tid.

Man skal akseptere mye her i livet før man vet at begeret er fult. Jeg kan akseptere mye selvkritikk, negative kommentarer og ikke minst positive. Men over tid så orker man bare ikke mer. Jeg orker iallfall ikke omgåes med en person som kun ser seg selv og ingen andre. For meg er det ganske slitsomt. Jeg trenger å snakke om mine problemer, og jeg ser på meg selv som en god lytter. Men vil ingen lytte på meg, da minster jeg interessen av å lytte på deg også.. Jeg vet at jeg selvfølgelig er veldig egoistisk på denne bloggen her, men samtidig så handler jo denne om meg og mitt liv, men når jeg snakker om dette - tenker jeg generelt i livet. Om jeg til vanlig er en person som er veldig selvsentrert? Det er ganske vanskelig å kunne svare på det selv, men etter å ha omgåes med personer som er det. Så blir jeg selvfølgelig redd for om jeg er det selv. Noe jeg på ingen måte jeg håper jeg er.Til vanlig så er jeg fullstendig klar over at jeg kan snakke mye om meg selv og mitt - men jeg tror jeg lar andre slippe til. Uff, jeg kjenner dette stresser meg. Jeg håper de jeg omgåes mye med, kan svare på dette. For om jeg har blitt den selvsentrerte personen jeg ikke vil være, så må jeg virkelig endre meg så fort som fyyyy.. Dette er en tanke jeg har bært i bakhode, for jeg vil ikke bli sett på som den selvsentrert bloggeren fra Nes. Så at jeg skriver dette innlegget og gjør verden klar over at jeg ikke er hun, syntes jeg er på sin plass. Å være egoistisk kan defineres på mange måter, men samtidig vil jeg ikke være noen av dem. For å være en ego person syntes jeg egentlig er litt negativt, så og være en person med en negativ tilknytning - det vil jeg ikke.


Nei, nå skravler jeg fælt. Jeg avslutte her før jeg skriver meg inn i noe jeg ikke kan fullføre også håper jeg alle får en like god start på uken som meg.


- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229