Du vackra, du fria

Reise


Jeg må bare unnskyld for siste innlegg. Jeg presiserte en del at det kun var meg, meg og atter meg. Men jeg er ikke alene på tur. Det er ett vi der, så jeg har ikke stått for alt det her alene. Så jeg vil bare unnskyld det, så skal jeg skrive ¨riktig¨ i fremtiden.

🌸🌸🌸🌸


Men uansett nå er vi fremme i Gøteborg og vi skal bo denne ene natten på Gothia Towers hotell. Og ikke bare nok med at vi skal bo på akkurat det hotellet, men den personen jeg reiser med har booket oss suite. Den er kjempe stor og ikke minst flott. Jeg er kjempe fornøyd med hotell og ikke minst rom valget. Så jeg tror denne kvelden her i Gøteborg blir utrolig flott.

Vi skal snart ned på hotellet og spise middag. Litt usikker på hvordan restaurant vi skal spise på, men uansett så tror jeg dette hotellet står på kravene. Vi koser oss iallfall utrolig mye og nyter friheten, samt at vi er på tur. Vi gjorde ikke så mye ut av dagen i dag, men egentlig tror jeg det var veldig godt for oss begge. Vi har allikevel gjort det meste ut av dagen og egentlig hatt det ganske bra. Så selvom det ikke skjer så mye hele tiden, så kan det være godt for kropp og sjel.


Men nå har vi tømt snart tre små flasker med vin, så jeg tror det er best jeg avslutter innlegget før jeg bretter ut ting som kanskje ikke har noe på en offentlige side og gjøre - så håper jeg dere koser dere like mye som det jeg kommer til å gjøre i kveld.

Gøteborg stråler, jeg stråler og egentlig så stråler livet mitt ganske så mye akkurat nå 🌸

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229