Du har ett ansvar

Hverdag

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra dyrlegen med lille gutt. Jeg valgte å ta ansvar for all den markeringen hans. Jeg visste selvfølgelig at det fulgte med noen byrder når jeg valgte og kjøpe meg hannhund, men allikevel trodde jeg jo selvfølgelig ikke det skulle gå så langt som det har gjort. Det begynner og gå meg på nervene, å jeg ble flau over å ta han med bort.
Så da ble jeg anbefalt kastrering. Jeg ringte veterinæren og fortalte henne om plagene vi hadde. Men henne sa at før jeg tok det drastiske valget, så burde jeg prøve kjemisk kastrering. For om jeg kastrerer han og han blir til en hund jeg ikke kjenner igjen - da kan jeg angre. Men på full kastrering, så kan jeg ikke angre.

Så da dro vi til veterinæren, så nå er han kjemisk kastrert. Det varer kun i seks måneder. Så om jeg ser en forskjell etter det. Så kan jeg gå for full kastrering. Det blir spennende og se hvordan min lille Nemo forandrer seg på seks måneder. Jeg håper selvfølgelig på det beste, men allikevel - så får jeg ha mulighetene åpne for at det ikke skjer noe forandring.


Nemo er det eneste i livet mitt jeg klarer og ha ansvar for. Han er min lille gutt og den eneste som aldri forlater meg når jeg trenger det som mest. Jeg kjøpte riktig nok Nemo sammen med en eks for snart seks år siden, men allikevel så var det jeg som valgte eller bestemte at jeg skulle beholde han. Fordi jeg tror han fikk det bedre hos meg. Og på mange måter føler jeg selvfølgelig at han har fått det. Han er verdens snilleste, roligste og mest lojale gutt. Å jeg elsker han mer enn noe annet.

Så nå skal vi kose etter at vi har vært hos dyrlegen også håper vi at vi får en fin dag 💙

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229