Døds ønske

Personlig

De fleste av oss har egentlig døds angst, og det kan selvfølgelig jeg ha til tider også. Men noen dager hvor livet egentlig er så surt at man ikke kan sette ord på det, og alt bare går i mot deg som en flokk med sinte okser. Det er de dagene jeg tenker mest på hva jeg egentlig oppnår med å være på denne jord. Jeg er så usikker på hva jeg egentlig har gjort for å fortjene all denne dritten jeg får gang på gang. Er det liksom min feil at ting har blitt som de er, eller er det bare tilfeldig at dem treffer meg og mitt liv? Det er ett spørsmål jeg spør meg selv gang på gang.

Jeg jobber så innmari hardt for å lykkes. For det eneste jeg vil med fremtiden er å være lykkelig og lykkes med mine ambisjoner. Men dag på dag - gang på gang, så treffer uværet hverdagen min og alt blir svart. Og i går var en slik dag. En dag hvor jeg egentlig bare skulle ønske jeg kunne stikke hode i jorda - som strutsen og bli der. Jeg vil bare vaske vekk den dagen fra hukommelsen min og egentlig starte på nytt.


Jeg har arbeids helg denne helgen, og har egentlig ingen andre planer enn å jobbe. Men nå kjenner jeg at jeg føler meg veldig lite motivert til å jobbe, men for meg selv og hode mitt - så tror jeg det er best jeg kommer meg på jobb. Jeg tror det overhode ikke blir bedre av at jeg sitter hjemme og føler meg dritt. Om jeg blir sittende hjemme i den tilstanden jeg er i nå, så kan fort tankene og livet bli enda verre enn det allerede er. Så jeg skal komme meg på jobb, prestere så godt jeg kan og egentlig legge igjen alle vonde tankene hjemme. For tankene er vonde og om dagen så suger egentlig livet ganske hardt!!!

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229