Døden nær

Hverdag

Helt siden jeg bestilte time for vaksinasjon så har jeg gruet meg. Jeg har gruet meg så fælt at jeg har blitt kvalm og tanken på å droppe det - har vært farlig nære. Jeg har sykt sprøyte skrekk og det er 100 ting jeg heller hadde gjort enn å ta sprøyter. Så der har vi en av grunnene for at jeg aldri ble sykepleier. Men vaksine måtte jeg ta, og ikke nok med at jeg måtte ta en. Men jeg måtte søren meg ha en i hver arm.
Så nå sitter jeg hjemme, ferdig vaksinert og egentlig ganske klar for å reise. De to vaksinene jeg måtte ta var; stivkrampe og vaksine mot Hepatitt A. Jeg skal ikke påstå og si det var vondt, men bare tanken på at noe skal langt inn i armen min - er veldig ubehagelig. Men nå kan jeg slutte og gnåle om de jævla sprøytene, for det er endelig gjort. Og jeg er stolt av meg selv, som gjennomførte det.


​I dag har jeg to dager igjen før fri helg. Og denne helgen her har jeg null planer. Egentlig ganske deilig, men allikevel så håper jeg at det skjer noe. Eller at jeg får funnet på noe, for å sitte hjemme og se i veggen en hel helg - det kan bli noe kjedelig i lengden. Men men, vi får ta det på sparket og egentlig håpe på det beste. 
Nå har jeg dytta i meg en smoothie og en pose med nøtter til frokost, så nå kan jeg endelig se på Farmen fra i går. For ett liv.... 

- Linda Taylor 

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229