Disney land

Reise

God kveld alle flotte lesere!
Nå er vi slitene, har vondt i ben og rygg å er veldig klare for og komme tilbake til hotellet. Dagen i dag har vi brukt på Disney land i Paris. Det tok litt tid og komme seg tid, etterfulgt av mange timer gåing frem og tilbake i Disneyland.
Men selvom vi er slitene i kroppene våre nå. Så har vi kost oss masse. Vi har ledd, tatt karuseller og gått rundt for å bare se på alt som er og se. Så dagen kunne virkelig ikke blitt noe bedre enn den allerede har vært. Jeg er stor fornøyd.


Jeg vet mange sier at man rekker virkelig ikke alt på en dag i Disneyland. Å det er på mange måter sant. Men det er jo virkelig helt hva man selv gjør det til. Men når man står 1,5 time i kø for 1 karusell så sier det seg selv. Jeg føler vi har fått sett det meste, men det er selvfølgelig flere av karusellene jeg skulle ønske vi kunne tatt. Men forhåpentligvis så drar vi tilbake en dag, å da har vi selvfølgelig muligheten. Men alt i alt er jeg fornøyd med hva vi har oppnådd kun på denne dagen.


Men nå ser jeg frem til å komme tilbake til hotellet, ta noe godt å drikke og kun slappe av. Vært en herlig dag sammen med min kjære. Men nå blir det godt og strekke på kroppen.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229