Direkte fra Island

Skjønnhet


Jeg er så heldig at jeg får lov til å teste produkter fra Island. Det er ikke sponset, men personen som i utgangs punktet kjøpte de - tålte ikke produktene. Så da var det min tur til å kunne teste de. Jeg har aldri hørt om merke, men de skal visst være ganske dyre og effektive produkter. Men som vi vet fra før av, så er hud typen vår ganske forskjellig. Så alle kan ikke tåle alt. Jeg har riktig nok ikke fått testet produktene enda, men de er organiske og de ser veldig gode ut. Så jeg ser veldig frem imot til å teste dem.

Produktene heter Voya og esken inneholder en rensekrem, fuktighetskrem og en facial spray. Produktene har en duft av appelsin, så de lukter veldig friskt.


Jeg er riktig nok ingen beauty blogger, men allikevel har jeg veldig lyst til å dele nye produkter med dere i håp om at noen av dere kanskje har testet dette før. Jeg personlig er veldig opptatt av gode hudpleie produkter samt sminke produkter. Jeg handler generelt mye på nett, samt at jeg bruker taxfree på Gardermoen en stor del. Så gode produkter er veldig viktig for meg. Jeg vet riktig nok ikke om disse produktene passer min hud type, men det skader jo aldri å prøve. Jeg har en kombinert hud type. Den er veldig sensetiv og noe tørr, så da er det viktig å finne produkter som passer min hud.


- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229