Dette vil jeg gjøre i Mai

Hverdag

Mai er en måned jeg liker veldig godt. Ikke bare fordi våren er i gang for fult, men også fordi solen begynner å varme og denne måneden har Norge bursdag.
Mai er en flott måned og jeg har ingen dårlige vibber med Mai, så i år som i fjord - håper jeg Mai blir veldig bra.
Det er selvfølgelig noen mål jeg har satt meg i Mai. Som er veldig oppnåelig, men også ønskelig. Så jeg slenger ut de små tingene her til dere også håper jeg deres Mai også vil bli like oppnåelig som min 🌸🌼 Feire 17. Mai med kjæresten og gode mennesker. Vi er bedt på Champagne frokost denne dagen i selve stor byen - Oslo. Jeg ser veldig frem til denne dagen og gleder meg til å feire den i hovedstaden. Krysser fingrene for fint vær å mange mennesker i bunad.

🌼 Gå mere turer. Jeg elsker å bruke tid ute i skog og mark, så nå må jeg virkelig komme meg mere ut. Snøen har endelig gått og været begynner å bli varmere. Så hva er da bedre enn å være ute?

🌼 Planlegge sommerferien. Vi har store ønsker om 1 uke i utlandet og resten på Norges ferie. Kanskje vi snart burde sette oss med å planlegge disse datoene.

🌼 Kjøpe grill. Vi begge er ekstremt glad i å grille, men vi eier ingen grill. Så vårt store mål er å få kjøp oss grill. Vi har sett oss ut en, men vi vil gjerne være 100% sikker for vi kjøper den. Men det hadde vært godt med årets første grillings snart.

🌼 Føle meg bra. At jeg føler meg bra psykisk og fysisk er veldig viktig for meg. Så at formen holder seg hele måneden hadde vært en drøm. Jeg håper selvfølgelig på det beste.

🌼 Spise mer is. 17. Mai nærmer seg og ikke nok med at det er Norges nasjonaldag, men også isen sin. Is er det beste man får og jeg elsker god is.


- Linda Taylor 

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229