Dette orker jeg ikke

Hverdag

Hei ☺️
Av og til er egentlig alt ett stort ork for meg. Så den siste uken har blogging vært ett ork for meg. Jeg prioriterer helt andre ting enn å skrive. Egentlig burde jeg selvfølgelig skrive litt mer på bloggen, men samtidig så blir det helt borte for meg når jeg driver med andre ting. Denne uken har det liksom skjedd så mye, så samtidig så har jeg faktisk ikke hatt tid.I dag er det allerede fredag og det er duket for arbeidshelg. Gleder jeg meg?
Njaa, men jeg er psykisk klar for det. Så det blir en lang og hard helg for meg. Men sånn er livet og jeg er fornøyd med hvor jeg jobber. Så får ta det med ett smil. Jobbing er faktisk livet. Tragisk, men det er sant.
Så kjæresten min måtte ta ferie uke, og her sitter jeg. Kjedelig, men livet er faktisk sånn. Jeg har faktisk ikke råd til å ta meg fri nå. Så da får jeg være den ansvarlige og tjene penger til kassa. Haha. Jim hater meg når jeg sier det, men føler det er litt sånn. Sorry Jim ❤️

Så med det vet dere at jeg lever også håper jeg dere vil følge meg på Instagram. Der er jeg noe mer aktiv, og legger gjerne ut storys. Lindatylorr heter jeg der. Så ta gjerne en titt.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229