Det kuleste jeg har gjort

Reise

Herregud, i går gikk virkelig dagen her i ett. Vi rakk faktisk ikke ettermiddags hvilen vår en gang.
Vi starte dagen med å reise på koh larn. Der var vi i mange timer før vi tok fergen tilbake til fast land og hotellet. Da vi kom tilbake til strøken der vi bor gikk vi og kjøpte billetter til thai bokse kamp. Billettene var inkludert sjåfør, inngang og selvfølgelig sjåfør tilbake til hotellet igjen.

Jeg har aldri vært noe fan av boksing/slåssing og kan overhode ingen av reglene. Men når man reiser på noe live og på proff nivå, da blir det plutselig veldig spennende og ikke minst morsomt. Vi så på cirka 5 kamper over 2 timer og det var kjempe spennende. Vi heiet ikke på noen spesielle. Men bare det å få være der, oppleve stemningen og føle på kulturen var veldig interessant. Så selv om jeg ikke kommer til og følge slavisk med på thai boksing når jeg kommer hjem til Norge, så er jeg veldig glad for at jeg dro på det her nede i Thailand.


I dag er det Mandag og det betyr avreise i morgen. Vi reiser riktig nok ikke fra Thailand før på kvelden i thai tid, men allikevel så skal vi hjem. Fordelen med å reise på kvelden er at man får hele dagen til disposisjon. Men allikevel så ligger det bakerst i hode at man må gjøre seg klar til avreise.
Så i dag skal vi nyte dagen fult ut og gjøre de siste innkjøpene. Det er jo så billig her nede, så man må bare utnytte det mens man kan.
Jeg skal iallfall prøve å få litt mere farge på kroppen og spise god mat. Mer trenger jeg ikke for å ha en komplett dag.

Når dere leser dette har jeg nok allerede vært på stranden, hvilt og spist middag. Så nå er det snart senge tid her nede i varmen.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229