DET ER LOV Å VISE FØLELSER

Hverdag, Personlig

I går hadde jeg en skikkelig ræva dag. Jeg hadde nok en gang ikke tatt tablettene mine på flere dager og som vi alle vet blir man da dårlig om man ikke tar medisinen sin. Så i går ved 18 tiden begynte jeg virkelig å merke det. Det prikket i tærene, jeg fikk tåke syn og hode. Ja hode var mer en tomt. Sikker på at det var helt ørken det ikke. Så når jeg omsider kom hjem ved 21:00 tiden var jeg helt i tåka. Jeg orka ingenting, selv om min kjære hadde laget herlig middag til oss. Jeg minnet han selvfølgelig på at jeg måtte ta medisinen min i dag. Han sa skulle legge de frem, men det hadde jeg allerede gjort. Jeg vet med meg selv at om jeg ikke tar de blir jeg dårlig, men enda så glemmer jeg å ta dem. Så kan egentlig bare skylde meg selv.

Men i dag har jeg endelig tatt dem og når de startet å virke. Følte jeg meg 100 ganger bedre. Hode er med og kroppen kjennes som min igjen. Så nå har jeg satt de på hylla på badet sånn at jeg skal se de hver morgen jeg står opp og kan ta de fort løpende. Er så kjedelig å måtte bli dårlig i løpet av en arbeids dag.
I dag er det søndag og jeg er trøtt AF. Selv om jeg kvikner litt til av medisinen, så er jeg fortsatt ikke helt i 100. Jeg er stup trøtt og kjenner at det var noe tungt å begynne på jobb igjen etter nesten 1 uke fri, men jeg satser på at jeg kommer meg fort igjen. Å at døgn rytmen faller fort på plass. Nå har jeg igjen 1,5 vakt før jeg tar ett par dager fri igjen. Hva jeg skal gjøre på fri dagene mine - det vet jeg ikke. Men føler de ender på sofaen. Sovende.

Så nå skal jeg fullføre min siste 12 timers vakt denne året også skrives vi selvfølgelig snart igjen.
Ha en fin søndag og helg videre - så blogges vi.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229