Depresjonens vei

Personlig

Nå er det lenge siden jeg har skrevet litt om hvordan jeg har det. Da jeg startet denne bloggen skulle det i utgangspunkt handle om hvordan det var og leve med depresjon, og jeg vet dessverre ikke om den tiden er over - eller om jeg fortsatt lever med depresjon. For om dagen har jeg det så utrolig bra. Jeg har ferie, kjærlighets livet smiler og jeg føler jeg har alt jeg trenger akkurat nå for å ha det bra. Så om jeg er frisk eller ei - det kan jeg dessverre ikke svare på.

Hva som gjør at nettopp jeg har det bra? Det vet jeg sannelig ikke. Noen dager kan jeg våkne med en fornemmelse om at jeg har det helt ræva, mens andre dager kan jeg ha det så utrolig fint at jeg føler jeg lever på en rosa sky. Jeg tror selvfølgelig mye av innvirkningen nå er at jeg har ferie. Jeg slipper å tenke på jobb, timene mine og hvordan dagene skal legges opp. Så nettopp det har nok en veldig stor innvirkning på nettopp hvordan jeg har det.
Jeg har det selvfølgelig veldig bra på jobb også, men en gang så sier det stopp. Alle trenger en ferie. Å det var nettopp det jeg trengte nå.Så hvordan livet er nå; så føler jeg ikke så veldig på depresjonen. Jeg er selvfølgelig medisinert, men allikevel så føler jeg ikke så mye på det svingende humøret. Å det føles utrolig godt. Det følelses ut som en byrde har sluppet skuldrene mine, og det er så himla deilig! Som jeg har selvfølgelig har sagt før, så sier jeg det igjen. Jeg skal nye øyeblikket og jeg må leve i nuet.

Nå har snart denne dagen her gått også, å i morgen venter en ny dag. Hva den bringer? Det vet ikke jeg, og det vet heller ikke du. Så nyt nuet, du vet aldri hva som venter. Smil og hver glad 🙂

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229