DAGENS

Hverdag


I dag er det omsider Torsdag. Og for meg så betyr det fri dag. Dette er siste fridagen min før arbeidshelg. Å dere kan jo gjette hva jeg må bruke den på. Jo. Jeg må nemlig komme meg til Sverige. Ikke fordi jeg vil, men fordi jeg må. Jeg er nemlig en snuser, så er litt avhengig av å få den snusen så jeg kan ha lager i kjøleskapet resten av måneden. Ikke meningene å promotere for tobakk, men det er bare en ærlig sak.
Så i dag er planen å dure over grensen helt alene. Jeg har faktisk ikke rukket å spørre noen om de vil bli med meg. Jeg har bare kastet sammen en handleliste om de viktigste tingene vi må ha, også reiser jeg. Det er selvfølgelig koseligere å reise sammen med noen, men det går mye fortere om jeg reiser dit på egen hånd. Så i dag ble det ene og alene på harryhandel.

Jeg føler meg ganske heldig som bor så nærme grensen som det jeg gjør. Jeg bruker ca 1,5 time fra meg til jeg er fremme i Charlottenberg. Der har jeg alt jeg trenger av små handel. Både tobakksvarer og alkohol. Så da kommer jeg veldig langt. Uff nei. Nå skal jeg iallefall ikke reklamere for at jeg reiser til Sverige for å handle maten min, men dere skjønner hvor jeg vil hen med at det er billig og alt det der.
Så med det avslutter vi hele den Sverige promotering også ønsker jeg alle en flott dag. Håper deres dag blir noe mer innholdsrik enn det min kommer til å bli. Nå får jeg komme meg avsted før det blir kø i bacon disken. Haha.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229