Dagboken


I går rydder jeg litt i undertøy skuffen min, noe som virkelig trengtes. Å av alle ting fant jeg noen gamle dagbok avsnitt der. Jeg vurderte om jeg bare skulle krølle de sammen og bare kaste dem, men før jeg gjorde det. Ble jeg sittende å lese side på side. Herlighet. Dette er skrevet i 2008 & 2009, da gikk jeg på ungdomsskolen? Å jeg hadde aldri trodd jeg hadde det så jævlig på skolen som jeg gjør inntrykk for der.

Jeg hadde faktisk tenkt til å dele ett par avsnitt av dagboken min til dere, men jeg må bare plukke ut de riktige sidene først. Mange av sidene er det selvfølgelig mye gutte drama, men mange av sidene beskriver jeg følelsen av å mistrives på skolen.
Sånn jeg trodde og har trodd i mange år, så trivdes jeg på skolen? Men kanskje jeg bare har fortrengt alt det vonde. Jeg fikk litt små sjokk da jeg leste disse sidene, men sånn er det. Jeg hadde det ikke så bra de tre årene å ungdomsskolen som jeg hadde trodd, men de tre neste årene på videregående. De tror jeg var bedre. Skolen var noe herk - tydeligvis.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229