Dag 1

Reise

Hei og hopp.

Da har vi ankommet Rhodos og fått kommet oss litt til hektene. I går ble en veldig rolig kveld. Vi ankom hotellet vårt ved 15:00 tiden i Gresk tid og gjorde egentlig ikke så veldig mye. Vi slappet av ved bassenget, gikk en liten tur i nærområdet og egentlig bare slappet av. Vi var veldig slitene etter å ha sovet omtrent ingenting før vi reiste til Gardermoen i går. Så vi orker rett og slett ingenting da vi kom hit i går. Men det var egentlig helt forventet. Men i dag er det en ny dag og vi har mange ny muligheter. Når dere leser dette ligger vi nok på stranden og koser oss i solen. Vi utforsket den nærmeste stranden litt i går kveld, men vi får se om hvem vi ligger på i dag. Det er visst to strender i nærheten som vi kan gå til.

Jeg har ikke så veldig mye å si om selve Hellas enda. Dette er tross alt min første gang her og jeg trenger litt mere tid til å kunne si noe som helst. Uteområdet til hotellet er iallfall veldig innbydende. Det er blomster og palmer rundet hele. Å det syntes jeg var veldig flott. Jeg likte veldig godt bassengområdet og er glad for at vi brukte dagen der i går. Rommene derimot har jeg allerede sendt en klage på til Ving, så det kan vi gjerne komme tilbake til. Men enn så lenge skal vi holde ut også får vi gjøre det beste ut av det.


Nå skal jeg drukne den bleike kroppen min i solkrem også komme meg til stranden. Innlegget skrev jeg før jeg gikk ned, så når dere leser dette har jeg nok allerede lgget et par timer allerede på stranden. Det kjennes ut som det blir veldig varmt i dag, så jeg gleder meg. Den bleike kroppen min trenger litt sol og det skal den endelig få.
Ha en fin dag der hjemme i Norge. Så skrives vi senere.

- Linda Taylor

  • Reise

Liker

Kommentarer