Bursdags shopping

Hverdag

God aften 🍁
Da har jeg omsider kommet hjem og i sofaen etter en lang og stressende dag. Dagen startet med at jeg forsov meg 1 time, så at jeg måtte stresse til jobb er ikke akkurat en så fin start på dagen. Men allikevel så ble det en flott dag på jobben.

Men over til noe annet. Om ikke så alt for mange dager har min bestefar bursdag. Han blir godt over 80 år gammel og er en sprek mann. Noe jeg er ufattelig stolt over. Jeg vet hvor mange eldre som blir dårlige tidlig, så at min egne bestefar holder seg så godt som det han gjør. Er ufattelig flott å se.
Så selv om han ikke har burdag riktig enda. Så bestemte jeg og mamma oss for at vi skal ta han med ut på shopping i dag - for en tidlig bursdagsgave. Så han fikk seg en ny dress bukse samt matchende genser og selvfølgelig sokker. Tror han ble veldig overrasket for påfunnet og selvfølgelig glad. Noe vi ikke fortalte han var at vi har planlagt bursdagsmiddag på selve dagen hans. Så det blir veldig koselig.


Som jeg kanskje har skrevet før er jeg en utrolig bursdags person. Ikke bare det at jeg liker å overraske med gaver. Men jeg synes det er morsomt å kunne feire andre mennesker også.
I går var det ei på jobbe som hadde bursdag. Å da stoppet jeg innom en blomsterbutikk for å overraske henne med en liten orkide. Så bursdager er virkelig noe jeg elsker. Ikke bare fordi jeg er så glad i kake, men også fordi jeg liker å gi noe til andre mennesker. Jeg forventer ikke så mye selv. Men å gi. Det er virkelig noe jeg brenner for.
Så heia bursdager 🎈🎈🎈🎈


Så når ukens første avtale er i boks, kan bare resten av uken komme. I morgen er det duket for en tur til dyrlegen før kveldsvakt. Så at jeg ikke har nok å fylle dagene med, eller bruke pengene på. Det skal være sikkert og visst. Men nå skal jeg hoppe i dusjen etter kvelds gå tur, også er det tv, kjæresten og taco resten av kvelden. En ordentlig typisk Onsdag.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229