Brukte bøker og smerter

Hverdag

Hei og god Torsdag, flotte mennesker.

Først vil jeg bare si at i går hadde jeg virkelig ikke dagen igjen. Jeg var sinnsykt sliten store deler av dagen og formen var heller ikke så bra. Jeg har store smerter i bekkenet, så følte at jeg omtrent dro venstre benet etter meg. Smertene og formen kommer og går litt. Så selv om mange av dagene mine er veldig like på en front, så kan de være veldig varierende på en annen.
Så store deler av dagen i går slappet jeg kun av. Det ble ikke noe husarbeid, ikke noe baking og absolutt ikke noe sosialisering. Det eneste fornuftige jeg gjorde i går var å kjøpe 2 poser med barnebøker av ei dame til en billig penge. Utenom det så ble det en rolig onsdag for min del.Jeg er veldig fornøyd med at jeg fant så mange flotte og fine barnebøker til en så billig penge i går. Lønner seg virkelig og følge med på nettet store deler av dagen.
Nå har lille gutt masse flotte og fine bøker han kan bla i alene og vi kan lese for han - når den tiden kommer selvfølgelig. Så nå må jeg bare finne en plass og legge alle de bøkene, så de ikke blir liggende i veien. Handle brukt, er virkelig toppen!!! Bøkene bærer ikke preg av at de er brukt en gang, så å få den haugen med bøker til 100 kroner. Var virkelig for meg et kupp.

Men jeg har ikke store planer i dag heller, men jeg kjenner at noe må jeg gjøre noe for å få tiden til å gå. Så jeg skal tørke litt støv her og der. Så det lukter rent i hele leiligheten også må jeg en tur på dyrebutikken for å handle mat til Nemo. Så om jeg tar ting i det tempo jeg jobber i om dagen. Så kan jeg jo bruke litt tid på det. Jeg har fortsatt litt smerter i bekkenet i dag også. Særlig på venstre side, så jeg håper litt variert husarbeid kan hjelpe på smertene. Jeg personlig har ingen tro på at stille sittende dager kan hjelpe på noe som helst av smerter. Bevegelse og aktivitet er nok oppskriften. Så selv om det blir noe stille sitting i løpet av dagen. Er det også veldig bra og få beveget seg.

Nå som det er kun 7 dager igjen til termin, og 6 dager igjen til jeg skal på sykehuset for kontroll og forhåpentligvis igangsettelse. Så kjenner jeg virkelig at dagene blir lange. Med så mye smerter og slappe dager, blir dagene ekstra lange her hos meg. Men jeg må bare finne på noe for å få dagene til å gå. I morgen skal jeg ut en tur med mamma, så da har jeg iallfall en plan. Utenom det så håper jeg at helgen kan bringe noe bra, om ikke at været blir iallfall bra så vi kan reise på fisketur. Om det ikke kommer en baby før den tid da. Uansett; tålmodighet er en dyd. Å akkurat nå kjenner jeg at det er vanskelig og å være tålmodig. Men hva får jeg gjort? Vente tiden er lang.
Men nå skal jeg slenge meg litt rundt her. Jeg har visst klær som må brettes, støv som skal tørkes og bøker som skal ryddes. Så da har jeg litt å pusle med en liten stund fremover. Så håper jeg dere får en fin Torsdag videre, så skrives vi omsider igjen. God dag.

- Linda Taylor

Liker