Bolle dagen

Hverdag

Herregud, jeg elsker gjærbakst. Det er liksom noe spesielt med boller, kringler og kanelboller som smaker fantastisk. Men selv om jeg elsker gjærbakst, men magen min er ikke helt enig. Men i dag er det fastelaven, så da måtte jeg bare bake boller. Vi droppet riktig nok både krem, syltetøy og melis i dag for jeg føler det blir litt i det meste laget. Men bollene i seg selv var veldig gode. Jeg skal ikke si hvor mange jeg har spist, men jeg kan påstå og si at de var VELDIG gode.


Jeg føler meg litt bedre i dag. Eller egentlig veldig mye bedre. Jeg var sammen med en venninne i går kvel og bare slappet av hele kvelden. Det var veldig koselig og jeg følte jeg virkelig trengte det. Fikk tømt meg for både det ene og det andre, så det var veldig befriende. I dag skal jeg kun slappe av hjemme og prøve å komme meg til hektene igjen. Jeg sliter fremdeles veldig med ryggen, så det skal bli godt å kunne ta ting i mitt egne tempo.
Så her blir det boller, netflix og sofaen resten av kvelden. Kjennes ut som en veldig ok søndag for min del, med tanken på at været er slik det er og at den fysiske formen også er litt sånn der.


Nå skal jeg ta meg en velfortjent bolle til og ligge på sofaen resten av kvelden. Blir en lang kveld, men kjenner det skal bli veldig ganske så behagelig søndag for min del. Så jeg håper dere har en like fin bolle søndag som meg, så håper jeg alle mann alle får like vondt i magen. Haha. Kos dere 😍

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229