Bokanmeldelse: Jenta som ble igjen

Bøker/littratur , Bøker


Hva skjedde med jenta som ble igjen?


Allerede før hun har fylt 30 år, har Liv Halston opplevd å finne sitt livs kjærlighet, for så brått å miste han. Det eneste hun sitter igjen med, er minnene, en stadig voksende bunker med regninger og sin aller kjæreste eiendel; et vakkert, gammelt portrett av Franske Sophie, kalt Jenta som ble igjen.

Det er før politimannen Paul ramler inn i livet hennes, og Liv igjen øyner håp om en positiv fremtid. Men da alt hun holder fast ved plutselig står i fare for å bli tatt fra henne, må hun kjempe sitt livs kamp for det hun har kjært.


Nok en roman av Jojo Moyes. Boken er svært gripende og jeg forelsket meg helt i begge jentene. Man får oppleve både kjærlighet og hat, men samtidig så er den svært trist på flere områder.
Det jeg likte minst med boken var sluttet. Slutten var ikke helt som jeg hadde sett for meg, men uten at jeg røper for mye så var det en lykkelig slutt. Men jeg hadde kanskje sett for meg en lykkelig slutt på en annen måte.

Så selv om denne boken ikke var noe WOW, så anbefaler jeg selvfølgelig alle Jojo Moyes fan å lese den. Bøkene hennes er gripende og man blir lett forelsket. Denne får absolutt ikke full score hos meg, men samtidig så var det en bra bok og jeg anbefaler den selvfølgelig videre til de av dere som er håpløse romantikere.
Boken får en terningkast: 4 av meg og en god plass i hylla.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229