BOKANMELDELSE

Bøker, Bøker/littratur

Jeg ønsket meg denne boken til jul, å fikk den. Jeg får alltid bøker i julegave. Men kun fordi jeg ønsker meg det. Så en topp og veldig fin julegave for min del.
Det er få personer her i verden som inspirerer meg, men akkurat denne jenta gjør det. Hun er så brutalt ærlig, jordbær og på mange måter lik meg. Vi har begge hatt våre mentale krangler og følt at livet ikke har vært verdt å leve. Så at denne boken måtte i bokhyllen min - var en selvfølgelig.

Boken jeg snakker om er selvfølgelig boken til Anniken Jørgensen «bare en natt til». Boken handler i bunn og grunn om kjærlighets sorgen ovenfor tidligere kjæreste og hvordan hun taklet den.
Boken er svært lettlest - noe jeg elsker. Å den er selvfølgelig fangende. Mest fordi jeg er nyskjerrig på hva som skjedde, men også fordi jeg ville vite hvordan hun taklet kjærlighets sorgen. Vanskelig tema og diskutere rundt, men samtidig veldig reelt.Boken er veldig bra skrevet, samtidig som jeg likte den. Om jeg skal være brutalt ærlig, så er det ikke den beste jeg har lest. Men den var heller ikke dårlig. Det var en god bok, å jeg anbefaler den virkelig til andre mennesker. Men jeg tror ikke jeg kommer til å lese den en gang til. Jeg har lest mye bøker, å det er absolutt flere jeg likte bedre enn denne. Men den var på ingen måte dårlig. Så les den, å bedøm den selv. Det er mitt tips.

Jeg fikk selvfølgelig flere bøker til jul, så i dag er det ny bok og nye forventninger.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229