Blitt svindlet


For ett par dager siden skrev jeg om at jeg hadde bestilt meg Ugg`s, men fått til sendt Burberry skjerf. Dette var også noe som skjedde venninnen min, som bestilte samme sko - fra samme side. Vi trodde først henne hadde kun fått til sendt feil pakke. Men da det samme skjedde meg, så begynte vi å lure. Jeg har hatt litt mail kontakt med siden jeg bestilte skoene fra, og det de sa var bare om jeg kunne akseptere skjerfet da det hadde bedre kvalitet enn skoene. Altså, nei? Jeg har nok en gang sendt dem enda en mail, utenom at de har svart på den.
Så i går klikket jeg meg inn på siden hvor jeg bestilte skoene fra, og da finner jeg ut at den er nedlagt pga, svindel. Vi som også har blitt trukket penger, anbefales og kontakte banken for å få retur av disse pengene.

Når jeg tenker på dette, kjenner jeg at jeg blir så utrolig irritert. Men samtidig så burde man jo virkelig være forsiktig på hvor man bestiller fra. Så burde jeg være sint på meg selv, eller på siden? For egentlig er jeg veldig sint og frustrert over siden. Kunne de ikke i det minste sendt meg skoene da, før de ble tatt for svindel!!!? Så med en gang denne jule stria er over, skal jeg kontakte banken, i håp om at de kan hjelpe meg så jeg får pengene mine i retur. For dette er jo faktisk ikke greit!


Frem til nå kjenner jeg at dette har vært litt av en strial jul. Jeg har kranglet med avsenderen for skoene, og jeg har kranglet med Power angående en julegave jeg bestilte derifra i November - som jeg fikk i dag. Men det er en annen sak. Så nå håper jeg at jeg kan beholde jule stemningen jeg er så godt inni, og at jeg slipper å krangle så veldig mye mer resten av julen. For så langt, har det ikke vært noe morsomt - verken å kjøpe noe til meg selv eller andre. Å her kan man overhode ikke bruke Black Friday som en unnskyldning.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229