Bedre enn samleie

Hverdag


I går kveld etter at jeg kom hjem fra jobb, hadde sovet ca 1 time og fikk i meg litt mat. Bestemte jeg meg for å komme meg ut i skogen. Det er virkelig noe jeg elsker. Å være ute, tilbringe timer i naturen og helt uten telefon dekning. Det er rolig rundt meg og du møter bare en og annen turgåer. Det kaller jeg virkelig deilig.
Så i går gikk vi ca, 5 kilometer på en tur sti som kalles ¨Bokkedalen¨i Eidsvoll. En flott tur som passer både for store og små. Ujevnt terreng, raste plasser og tett skog. Livet på landet. Nemo hunden min holdt ut og vi ble begge slitene og svette da turen var over. Så en flott og innholdsrik kvelds tur.


Jeg har ikke lagtet så veldig mange planer i sommer, men en ting jeg vet jeg skal i sommer - er at jeg skal, SKAL gå opp Gaustadtoppen. Om jeg så må gjøre det alene, så skal jeg gjennomføre det. Jeg har drømt om det lenge, å nå klarer jeg ikke vente lenger. Så i sommer, mest sannsynlig på sen sommeren blir det topp tur på denne frøkna. Om jeg må ligge i hard trening frem til da? Ja, det må jeg nok virkelig. For kondisen er ikke på topp. Jeg må også kjøpe meg inn litt mer tur utstyr. Så blir det tur på denna jenta også. GLEDER MEG!! 🗻

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229