Beach life is life

Reise

Lokal tid: 22:01

God kveld fra Thailand ☀

Dagen i dag har gått så utrolig fort. Jeg kan liksom ikke helt forstår hvor timene har blitt av. Vi dro ut til Koh Lahrn ganske tidlig og ble der i nesten 5 timer. Timene løp bare unna. Å etter at vi hadde vært der så har også timene bare rast av stede og nå er snart denne dagen her over også. I dag har det vært en rolig dag for vår del. Vi har snakke litt om hva vi skal videre, hva vi skal handle og hva vi eventuelt skal gjøre videre. Så i morgen skal vi bestille oss billetter til en ´´ordentlig´´ Thai bokse kamp. Det gleder jeg meg veldig til. Tror virkelig det er ett must man må når man er her nede. Så jeg kan ikke forstår hvorfor jeg ikke har tenkt på det før. Så det blir veldig spennende. Håper bare det ikke er så varmt at jeg holder på og dø. Men uansett, hva spiller det for noen rolle. Svett eller ei, det er opplevelsen man må tenke på.


Jeg har egentlig ikke så veldig mye på hjertet i dag. Jeg er egentlig ganske tom. Dagene her nede går på autopilot og jeg bedriver omtrent det meste av tiden utenfor rekkevidde av internett, så da glemmer jeg litt hva jeg skal skrive om. Men prøver så godt jeg kan på å holde dere oppdatert.

Så jeg er i live, får i meg både mat, drikke og øl. Også prøver jeg så hardt jeg kan å få litt farge på kroppen. Nå skal jeg betale litt regninger, ta ett glass vin med pappa og Kristin også blir det vell kvelden om ikke alt for lenge. Blir tidlige kvelder her, men ser ikke noe poeng i å sitte oppe så veldig mye lenger om kvelden egentlig. Så takk for i dag.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229