BARE ORD

Personlig


Å sette ord på følelser og tanker er overhode ikke enkelt. Det er vanskelig og man har lett for å feile. Man kan feile med glans og alle feiler. Det er menneskelig å feile, det er lov å feile fordi det er ingen som er perfekte. Verken du eller jeg, men du er god nok akkurat som du er. Å selv om vi ikke er perfekte, så er det lov å være menneskelig. Så følelser og tanker er vanskelig. For meg er det enda vanskeligere. Jeg syntes det er vanskelig å snakke om følelser. Jeg blir generelt veldig utilpass av det og jeg kan lett bli misforstått. Så at jeg snakker om mine følelser er for meg veldig vanskelig. Jeg roter det til og blir gjerne veldig frustrert og da har det lett for å bli misforståelser. Å det suger.


Men jeg er sinnsykt følsom. Jeg tar meg veldig lett nær av ting - selv om jeg kan virke som en hardhudet person så går ting veldig lett inn på meg og jeg plages med det lenge. Jeg grubler mye og blir lett irritert når ting ikke går min vei. Jeg har mine feil og jeg jobber med meg selv hver eneste dag.

Uff. Å ha følelser er overhode ikke greit. Følelser er generelt en uting vi har fått tildelt i livet som jeg til tider skulle vært foruten. Å føle er så stort. Det er stor å både føle kjærlighet, hat, redsel og tristhet. Å føle er ett bredt spekter og vi er forskjellige på hvordan vi viser følelser. Å det er greit. For alle er forskjellige.
Men det jeg skulle frem til er at: jeg har det ikke kjempe kult i dag. Jeg har gjort ting som har såret andre og jeg angrer på det. Jeg har sinnsykt dårlig samvittighet. Noe som også er en forferdelig følelse, å jeg må bare leve med det. Forferdelig, men gjort er gjort.
Så nok en gang. Å føle noe i det hele tatt er noe forbanna tull. Skulle til tider vært foruten.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229