Ankommet Thailand

Lokal tid: 17:21

God formiddag 🌸
Det er iallfall formiddag hos meg, selv om jeg vet at mange av dere såvidt har våknet. Vi landet i Thailand cirka ved midnatt Norsk tid. Etter vi hadde fått landet på Bangkok flyplass var det å finne sjåføren som skulle ta oss inn til Pattaya. Det tar jo også cirka 1,5 time, så vi har reist i ganske mange timer i dag.
Å Siden jeg sliter veldig med og få sove på fly, så kan jeg love dere at jeg er sinnsykt trøtt i skrivende stund. Så det blir en ekstremt rolig kveld.


Hotellet jeg bor på er veldig enkelt, men det passer bruken min perfekt. Jeg skal tross alt bare dusje, sove og oppbevare tingene mine her. Mer bruker jeg ikke rommet mitt. Også da jeg blogger da selvfølgelig. Så jeg er veldig fornøyd. Hotellet ligger 4 meter fra stranden i Pattaya og er midt i sentrum, så jeg har alt jeg trenger rundt meg. Så det er overhode ingenting å klage over.

Resten av kvelden skal vi kun slappe av og egentlig ikke gjøre stort. Vi er ganske slitene etter all reisingen, så tror ikke det blir så mye sprell i kveld. Men nå skal vi få i oss litt middag, også får vi se hvor nge jeg klarer å holde meg våken. Beklager dårlig blogging med nettet på selve rommet er helt sinnsykt dårlig. Lover å komme sterkere tilbake. God kveld videre fra oss.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229