Angrepet av manet

Reise

Lokaltid: 17:00

Dette har jeg helt glemt å skrive til dere, om dere ikke følger meg på snap da. Men den første hele dagen vår her dro vi ut til Koh Lan en øy som ligger en stykke utenfor Pattaya. Der er vannet helt klart og sanden er utrolig behagelig. Ikke noe rusk. Jeg syntes jo det selvfølgelig er kjempe deilig og bade, så gjør det mer enn gjerne i havet - selvfølgelig. Så vi brukte hele formiddagen på denne øyen, før vi dro tilbake til hotellet i Pattaya og gjorde oss klare for kvelden.

Da fant jeg ut at jeg hadde røde flekker på begge bena, samt ut på tæra. Vi kunne ikke fatte og forstå hva dette hva for noe. Helt til vi gikk innom ett apotek og henne sa at det var maneter som hadde ¨brent¨ meg. Jeg kjente riktig nok ikke noe der og da, men utover kvelden begynte det å svi litt. Dette er riktig nok ikke farlig, men det ser ikke kjempe pent ut. Og iallfall ikke på den laken bleike kroppen min.


Nå begynner takk og pris rød fargen å forsvinne, men allikevel så var det ikke kjempe morsomt - selvom jeg ikke har hatt så veldig mye plager med det. Jeg kunne få kjøpt en krem som ville lindre smertene noe, men da jeg har hatt minimalt med smerter. Så valgte jeg og ikke kjøpe den.

Jeg skriver også dette innlegget som en liten påminnelse til dere andre som også er ute og reiser, eller har planer om det. Disse manetene som jeg ikke husker navnet på kan også ¨brenne¨ om dem er døde, så det gjelder og være obs. Men som en trøst, så er det ikke farlig - det ser bare ikke veldig pent ut.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229