Alt og ingenting

Hverdag

Oi, det var ikke meningen å bli helt stille etter sist innlegg. Men i dag ble en litt annerledes dag. Startet dagen med en time på sykehuset, før jeg dro hjem og sov i flere timer. Å stå opp tidlig er virkelig ingenting for meg. Så jeg sov omtrent helt til jeg skulle på jobb. Så ikke en veldig innholdsrik dag for min del.
Men i dag er det fredag og jeg måtte jobbe kveld i dag. Med tanken på sykehus timen min. Så å bruke fredagskvelden min på jobb før fri helg, det er egentlig ganske kjipt. Men sånn er livet noen ganger, å i dag er den dagen.

Jeg la merke til at ganske mange leste mitt siste innlegg, å det setter jeg veldig pris på. Det eneste som er kjedelig er at dere gir veldig dårlig respons. Men når dere leser det, vil jeg tro at jeg gjør ett inntrykk på dere. Jeg satser iallfall på det. Jeg maser kanskje en del om mobbing, men det er noe jeg brenner for. Å da vil det pryde bloggen min en del. Sånn er det og sånn er jeg. Det er valgfritt og trykke seg inn på min blogg.
Men jeg tror ikke jeg skal skrive så veldig mye mer i dag. Alt er i skjønneste orde her hos meg, så får jeg planlegge en bedre oppdatering til dere i morgen. Ha en fin fredags kveld!

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer