Alt og ingenting

Hverdag


Hva skal man skrive om i dag? I dag har jeg egentlig ingenting på hode mitt, men jeg føler allikevel jeg må oppdatere dere. Jeg er sinnsykt slitne og jeg kjenner at å ligge på sofaen nå og skrive til dere nå - er ett ork. Jeg ble sinnsykt sliten etter vakten på jobb i dag, men allikevel måtte jeg en tur på gymmen. Så i dag trente jeg i ca 45 minutter. Veldig fornøyd med det, men allikevel så kjenner jeg nå at det er litt slitsomt. Jeg er sliten og ikke minst trøtt.
Så jeg i bunn og grunn oppdaterer kun for å vise at jeg lever. For så fort jeg er ferdig med og skrive uvesentlige ting, så skal jeg lage middag. I dag blir det kylling fajitas og jeg gleder meg veldig. Det er sterkt også smaker det veldig godt. Så i kveld blir det alene hjemme kveld på sofaen, med ny sesong av 90 days to wed og fajitas. Får det blitt noe bedre enn det. Jeg tror neppe det.

Så i dag har det vært en veldig trøtt dag. Jeg orker faktisk ikke tenke på hvor trøtt jeg egentlig er, for da tror jeg faktisk jeg bare sovner her og nå. Det blir veldig tidlig kvelden på meg i dag. For når man er så trøtt som det jeg er nå. Så orker man bare ikke gjøre noe som helst, men jeg må få i meg litt mat også kan det hende jeg sovner litt på sofaen. Jeg er tross alt alene hjemme. Så jeg bestemmer over meg selv.
Men nå må jeg ha litt mat i magen. Også håper jeg vi skrives snart igjen. Beklager for tidenes kjedeligste innlegg, men i dag orker jeg faktisk ikke tenke noe mer enn det jeg allerede har gjort. Så vi skrives!!

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229