Alt man ikke kan forstå

Personlig

Det er tydeligvis ikke alt her i livet man kan forstå. Det er tydeligvis ikke alle mennesker man kan forutse. Med det har jeg lært at livet er svært uforutsigbart. Man kan ikke forutse noe, å vi mennesker er svakere enn vi tror. Vi tåler svært lite og vi kan dessverre ikke noe for hva vi føler og tenker.
Å leve kan være helt forferdelig. Vi må hele tiden oppnå ting, stille krav til oss selv og tåle både kritikk og ros. Det kan bli veldig mye for en person. Å leve i en verden full av fordommer og krav. Vi er stygge mot hverandre og oss selv.

Jeg selv vet hvordan det er å leve på bunn av dypet. Det er mørkt trist og ensomt. Man føler man verken blir hørt eller sett. Det er vanskelige. Det er veldig vanskelig å være alene. Ingen kan lese deg som en åpen bok og i den verden vi lever i, må vi kreve hjelp. Helsevesenet er veldig vanskelig å bli sett i om du sliter med noe som ikke er synlig. Å da snakker jeg ikke om en kreft eller svulst man eventuelt kan finne. Men om det psykiske. Det psykiske er det ingen som verken ser eller kan føle. Den eneste som kan føle det er du selv. Å den eneste som kan jobbe med det som sitter i hode. Er du selv. Klarer du ikke det alene, må man oppsøke hjelp.
Jeg selv vet hvor vanskelig det kan være å sitte hos legen, si du vil avslutte livet ditt og ikke bli trodd. For det er ingen som tror deg. Det er som å rope om hjelp, men allikevel bli avslått. Hva må egentlig til?

Det har jeg dessverre ikke svaret på. Det eneste jeg har egne erfaringer med der er ventelister og avslag på avslag. Så hva skal man egentlig gjøre? Hvor skal man egentlig begynne? Med deg selv. Du må være sterk. Du må stå på og jobbe med deg selv. For det er bare du selv som vet hva du vil oppnå. Ett liv i sorg med tunge tanker, eller ett liv du kan mestre. Til syvende og sist, er alt opp til deg.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229