ALT ER STRESS

Den siste tiden har jeg kun stresset rundt. Jeg reiser 2 uker til Thailand på tirsdag og jeg føler meg overhode ikke klar. Jeg har ikke pakket, handlet inn det jeg trenger eller gjort klart noe. Jeg har arbeids helg noe som betyr jeg skal jobbe 31 timer på 3 dager og jeg har ett forhold jeg må ta vare på. Så det indre stresset kjenner jeg veldig på nå om dagen. Jeg føler alt raser rundt meg og at jeg aldri kommer til å føle meg «klar» til å reise. Jeg håper selvfølgelig den avslappende og rolige følelsen kommer på mandag da jeg har 100 ting jeg må ordne inkludert å fikse neglene. For jeg trenger å komme meg i ferie modus uavhengig av at jeg har arbeidshelg.

Det som stresser meg mest er at jeg ikke får gjort noe som helst i helgen. Jeg skal jobbe 12 timers vakter og da orker jeg ikke gjøre noe annet da jeg kommer hjem. Det eneste jeg vil da er å lande i armkroken til kjæresten min.Så siden jeg er så sinnsykt stresset om dagen angående turen min, så blir det veldig lite blogging om dagen. Det er overhode ikke meningen, men hode mitt er helt andre steder enn på nettet. Så det er veldig vanskelig å motivere både meg og andre, men jeg håper det kommer med dagene.
Nå skal jeg fokusere på jobb resten av helgen, så får ting bare bli som det blir til uken. Håper på det beste, men frykter det verste. God helg 🥂

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229