Aldri vær snill

Jeg er en person som aldri har hatt noe i mot å låne bort ting til venner, men når man låner bort noe om det enten er ting eller penger - så forventer man jo selvfølge at man får det tilbake. Å jeg har aldri stressa med det heller. Vil du låne 200 kroner av meg og betale de tilbake 2 år senere, så er det liksom greit. For så lenge man leverer det tilbake, så kan du låne det så lenge du har behov for.

Men nå har jeg liksom fått litt nok av det også. Mulig jeg er dum snill, eller om personen nekter å gi det tilbake for å være lei mot meg. Det vet jeg ikke. Men å låne bort til falske venner, det har jeg virkelig fått nok av. Jeg hater og maser om å få tingene jeg har lånt bort tilbake, men når man har behov for det selv - må man liksom mase. Når andre mennesker ikke respekterer behovet for at du skal ha tilbake tingene som faktisk er dine - da mister jeg veldig smaken på slike mennesker. Vi skal liksom fremstå som voksene mennesker, være medmennesker og ikke minst være gode mot hverandre. Men hvordan skal man kunne være god mot noen, når det eneste du får tilbake er leihet?


Uff, jeg kjenner virkelig på det her altså. Jeg syntes det er skikkelig råtten gjort ovenfor meg. Men hva får jeg egentlig gjort? Jeg må jo bare sitte og se på at det skjer, samtidig som jeg ikke får gjort noe som helst med det. Det eneste jeg håper er at den personen det gjelder eier noe som helst av samvittighet og medmenneskelighet at den har vondt i magen. Det får iallfall jeg. At voksene folk skal oppføre seg sånn her, det får jeg virkelig vondt i magen av...

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229