Abstinenser

Personlig


God kveld folkens!​
Jeg hadde lyst til å skrive til dere i går, tidligere i dag og flere ganger etter siste innlegg. Men de siste dagene har jeg overhode ikke vært i form. Jeg har skrevet flere ganger tidligere at jeg har gått på antidepressiva i flere år. Ca, fire år om jeg ikke tar feil. 
Sist uke gikk jeg tom for tabletter. Jeg hadde planer om å hente ut en ny sending, men jeg ombestemte meg. Jeg vil slutte. Jeg føler meg bedre psykisk og føler det er bortkastet å måtte gå på noe man ikke trenger.
​Så nå har jeg snart gått en uke uten tablettene og jeg kjenner det på kroppen. Det er nok abstinenser. Ikke sånn at jeg psykisk vil ha pillene, men kroppen vil nok ha dem. Det går og kommer litt. Jeg er sliten, surrete i hode og det er et trykk i brystet om jeg virkelig kjenner etter.
Det er absolutt ikke noe behagelig, men jeg kjenner at jeg virkelig vil slutte på de pillene. Jeg har kun tatt de annenhver - til hver tredje dag. Så jeg håper det er ute av systemet så fort som mulig, for å være sliten er egentlig ikke noe jeg orker. Så når helgen er over, så håper jeg denne følelsen her er over også. For oss som vet litt om piller, så blir jo kroppen avhengig av stoffet pillene inneholder. Så når man omsider slutter og gi kroppen det stoffet, da skriker det etter mer. Og derav abstinenser. Kjedelig, men sånn er det nå. 

Nå sitter jeg iallefall ferdig sminket, pyntet og er snart klar for å gå til toget. Jeg skal på julebord med ei venninne og flere av hennes venninner i Oslo. Jeg har sett frem til denne dagen lenge, men allikevel så er det litt kjedelig å måtte reise når man ikke er helt i form. Men jeg skal komme meg gjennom denne kvelden her med hodet hevet. Jeg er overhode ikke en person som ønsker verken at noen syntes synd på en, eller medlidenhet. Iallfall ikke når det gjelder sånne ting. Dette er et valg jeg har tatt selv, og jeg skal komme meg hel gjennom det.
Så nå skal jeg gjøre siste finish før jeg går til toget. Også håper jeg det blir en fin kveld uavhengig av formen min. Så skrives vi snart igjen.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer