Å være feit

I går kveld hadde jeg sinnsykt dårlig selvtillit. Jeg følte meg sinnsykt stygg og ikke minst feit. Jeg følte jeg kunne rulla ned Holmenkollen og aldri kommet meg på beina igjen. Jeg har noen sånne dager hvor jeg bare føler meg skikkelig dårlig. Jeg prøver så hardt det lar seg gjøre, å tenke at det kun sitter psykisk. For innerst inne; vet jeg at jeg er bra nok. Jeg er fin nok som jeg er, og egentlig trives jeg i egen kropp.
Men noen dager er verre enn andre. Iallfall de dagene jeg ikke spiser fornuftig. Som i går da. Det var søndag. Jeg hadde dårlig matlyst, samtidig som jeg ikke orket og lage meg noe middag. Så da ble det grandis og en halv pose m&m til dessert. Føler man seg bra etter på? - Ikke jeg.

Så i hele går kveld lå jeg som den stranda hvalen jeg var på sofaen og følte meg sinnsykt tjukk. Uff. Den følelsen var overhode ikke noe og kjenne på, så i dag skal jeg reise å trene. Ironisk ikke sant? Spiser en haug med unyttig mat også MÅ man liksom reise og trene for å komprimere det? Helt tullete spør du meg.Men innerst inne vet jeg jo at jeg ser nokså OK ut. Jeg føler meg iallfall veldig OK. Så en liten kose kveld på sofaen burde jeg jo ikke få dårlig samvittighet for, men det gjør jeg. Så litt flaut og skrive om det, men samtidig så ligger det så utrolig ferskt i hode mitt - at det bare må ut.
Så i dag skal tjukka trene, kun for å få en bedre samvittighet. HAHA. Jeg må le litt av meg selv.

Men så var det mandag igjen. Så nå gjelder det bare og få denne uken til å gå også. Blir det ett problem? Neppe ...


- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229