Å være barnslig

Hverdag, Høydepunkter

I dag når jeg våknet hadde jeg sinnsykt vondt i ryggen. Uvisst om det var fordi jeg var aktiv med noe jeg aldri gjør til vanlig, eller om det er fordi jeg har ligget helt feil i natt. Men vondt i ryggen hadde jeg iallfall.
Planen i dag var visst å gå opp på samme fjellet som vi var for ett par dager siden og ake ned igjen på søppelsekker. Jeg kjente jeg gruet meg litt til det med tanken på ryggen, men etter å ha gått en stund så løsnet ryggen litt å smertene gikk over. Så fysisk aktivitet hjelper virkelig på kroppen. Just saying.

Akingen ned gikk ikke så veldig bra, men det gikk noe. Så det lille som gikk var ganske morsomt selv om man ble både våt og kald. Men det er liksom ikke det værste man kan bli. Så ned kom vi med både kalde føtter og bløt rumpe. Å morsomt hadde vi det uansett. Viktig å være litt barn selv om man nærmer seg 30 år med storm skritt.Så i dag er det påske aften og vi skal snart kose oss med lammelår med godt tilbehør. Det gleder jeg meg veldig til. For etter fysisk aktivitet og morro så skriker magen etter mat. Så det skal nok virkelig falle i smak. Kan ikke huske sist jeg spiste lammelår på påskeaften, så dette skal virkelig bli herlig.

Jeg er så utrolig glad for at vi kom oss på denne turen. For det har virkelig gjort meg bra. Jeg har følt meg veldig lenge nå, å at vi dro på denne turen har bare gjort meg enda bedre. Jeg slapper av, for kommet meg ut litt og koset meg sammen med kjæresten min. Så virkelig en fin og herlig påske som jeg skal ta med meg videre. Så med det håper jeg dere får en like god påskeaften som meg, så skrives vi snart igjen.
God påske aften flotte lesere 🐣

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229