Å ty til alkohol

Hverdag, Personlig

God Mandag morgen mine venner 🌸

Endelig er helgen over og jeg føler meg verre enn en sur sokk. Denne helgen har vært den tyngste på lenge, og jeg er glad den er over. Jeg har vell omtrent konsumenter alkohol hele denne helgen, så skal bli godt å kjenne på hvordan det er å være edru igjen i løpet av dagen.
Helgen startet ikke så veldig bra for min del. Jeg orker ikke gå noe mer inn på det enda, men det er vell en grunn til at jeg har valgt å drikke så og si hele helgen. Får å slippe og tenke. Trist, men sant.

Så nå som helgen endelig er over, skal jeg prøve å sette fokus områdene mine andre steder. Også får vi se hvordan livet fortsetter fremover. Jeg føler meg ikke bra verken som person eller som menneske. Så jeg kjenner at i kveld trenger jeg egentlig og være litt alene. Å samle tankene. Jeg trodde jeg hadde det bra, men det har jeg ikke. Så litt alene tid med kun meg, tror jeg at jeg skal klare og nyte.Så nå skal resten av mandagen nytes ene og alene. Også får vi håpe at resten av uken tar seg opp. Jeg orker ikke den følelsen av konstant dårlig samvittighet for noe jeg overhode ikke burde ha dårlig samvittighet. Mer enn det orker jeg heller ikke skrive om det. Så med det; takker jeg for meg. 


- Linda Taylor 

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229