Å skulke jobb


Noen dager er mer slitsomme enn andre, og i dag var en av dem. Jeg våknet og egentlig følte meg trøttere enn da jeg la meg. Jeg var sykt sliten og følte overhode ikke for å reise på noe man så fint kaller «jobb». Jeg ville bli i sengen, ligge der og bli der resten av dagen. Men så enkelt var det ikke. Jeg har en jobb og er avhengig av penger. Så da var det bare og dra seg opp, og komme seg på jobb.


I dag kjennes både kroppen og hode litt tungt ut. Er ikke noe psykisk denne gangen, men jeg er bare litt sliten. Egentlig burde jeg jo ikke være sliten, for jeg har ikke gjort noe spesielt denne helgen. Men å kjøre 7-8 timer uten mat stopp for min del. Det kan bli litt drøyt. Men når man først vil hjem, så gjelder det bare å kjøre på.
Så med en gang jeg kommer inn i rutiner igjen, så blir det nok bra.I dag er det kjæreste dag. Så når jeg er ferdig på jobb, så skal jeg rett innover til Sandvika. Hva vi skal gjøre i kveld, det aner jeg ikke. Men allikevel blir det godt å se kjæresten min igjen. Vi har blitt så avhengig av hverandre. Så å være borte fra han, er så vondt. Alltid godt og komme i hans selskap igjen.


Men nå skal jeg prøve og våkne litt til også nærmer dagen seg med stormskritt til slutt. Så da takker jeg for meg, også skrives vi snart igjen.


- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229