Å leve i nuet

Hverdag, Personlig

Lokal tid: 09:17

Å leve hverdagene som de kommer er noe jeg har lært meg til med årene. Jeg var veldig på for noen år siden at om du ikke avtalte en tid og dato med meg på forhånd før, så kunne vi faktisk ikke finne på noe. Dette er jo egentlig helt sinnsykt, for det er jo sinnsykt deilig å være spontan. Jeg føler man får mye mer ut av dagene og ikke minst livet. Så den siste tiden har jeg gått veldig bort fra avtale boken min. Med mindre det ikke er noe spesielt, også får jeg heller ta en dag som den kommer. Å leve litt i nuet.

Det er vanskelig å være en kontrollfrik. Man må liksom ha en liste på alt, klokke slett på alt og ikke minst en satt dato på alt. Men livet fungerer jo ikke slik. For plutselig så skjer det noe, og man higer etter å være med. Så å ikke planlegge hver eneste dag fra start til slutt, det er veldig deilig. Litt som å være på ferie hver eneste dag. Utenom at man dukker opp på jobb til bestemte tidspunkt da. Det er jo viktig, for en jobb er man jo faktisk avhengig av å ha. Men utenom det. Før og etter jobb. Ta ting som det kommer. Det kan være frustrerende til tider, men samtidig innmari godt.


Litt trist, men samtidig veldig koselig. Jeg er en person som liker å feire datoer. Bursdager, jubileum og alle andre sånne små ting. Så i går den 23 Januar, så hadde jeg og Jim vært sammen i 10 hele måneder. Hvor blir tiden av?

Jeg syntes jo sånne ting er litt stas og sette pris på, men han er helt motsatt av meg. Så jeg tror ikke han vil feire noe før vi har vært sammen i ett år. Men i går så slapp han billig unna. Jeg var i Thailand når denne datoen tok sted, men allikevel hadde jeg det i tanken - å egentlig så er kanskje det viktigst. Så gratulerer til meg selv med 10 gjennomførte måneder som kjærester. Nå ser jeg kun frem til 10 nye måneder, år og liv sammen med samme mann. Elsker deg.

Så det var ett kjapt tips, kunngjørelse og åpenhet fra meg. Også skal jeg kose meg videre i solen, med null planer resten av dagen. Tar liksom ting litt som det faller seg. Med andre ord: ferie.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229