Å gjøre ingenting

Hverdag


I dag er det fredag. Det er dagen før fri helgen min og i dag skal jeg ikke gjøre noe som helst. Jeg er utrolig trøtt og ikke minst sliten, så jeg kjenner jeg trenger en fri dag fra flyttingen. Så i kveld blir det kun og ta livet med ro. Lage taco middag og bare slappe helt av.

Å flytte for seg selv krever ganske mye. Men en ting det ikke burde kreve. Det er at det blir akseptert. Jeg er 25 år og det burde være en selvfølge at jeg forlater rede/barndomshjemmet mitt. Jeg burde kunne stå på egne bein, forsørge meg selv og styre resten av livet mitt selv. Så at min flytting har påvirket noen er ikke til å ta feil av, men allikevel så vet jeg at det er sånn naturen fungerer og det er dette man gjør når man blir voksen. Man flytter hjemme fra, starter ett eget liv og prøver så godt man kan å overleve det. Jeg skulle ønske jeg kunne si «beklager» for at jeg har såret noen, men jeg føler ikke jeg har såret noen. For dette er ett naturlig valg. Så det er slik man må forvente. Så som jeg skrev tidligere så står jeg for mine egne valg, å jeg syntes det er trist jeg må forsvare dem. Livet er sånn. Barna flytter hjemme fra for å stå på egne bein. Å det er akkurat det jeg har gjort nå.


Nå skal jeg ligge 5 minutter til på sofaen før jeg kommer igang. Vi skal hente bord plata, støvsugeren og se på TV. Så selvom jeg sier at jeg ikke skal gjøre noe, så finnes det alltid noe jeg må orde. Å sitte rolig en dag. Det er totalt oppskrytt.

Så livet går videre, helgen går videre og årene går videre. Men i nuet. Skal jeg slappe av. Alt det stresset som har foregått den siste tiden har faktisk gått utover syklusen min, så det stresser meg litt. Men nok om det.
God fredag videre 🍷

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229