6 år senere

Hverdag

Da har jeg omsider bestemt meg. Jeg har endelig tatt en avgjørelse på noe jeg har grublet på snart i ett halv år, men livet må gå videre og jeg trenger å få en ting ut av hode mitt. For når det først kommer en ting inn i dette hode, må det gjøres noe med. Ellers så blir det der til det er gjort. Så nå er avgjørelsen tatt.

Jeg har valgt å si opp min 5% stilling på Gardermoen. Det er flere grunner til at jeg ikke ønsker å være ansatt dere noe mer, men hovedgrunnen er at det er i helsevesenet jeg hører hjemme. Det er her jeg kan vokse og lære så lenge jeg lever. Jeg har trives i store deler av tiden på Gardermoen, men nå er det på tide at jeg kommer meg vekk derifra. Jeg føler jeg ikke har mer å bistå der med lenger, og menneskene jeg en gang så på som gode kollegaer - de har gått videre. Akkurat slik jeg har planer om å gjøre.


Jeg har riktig nok ikke sendt noen oppsigelse enda, men den blir nok sendt i løpet av ett par dager. Så de praktiske tingene kommer jeg til å ta meg av når jeg kommer fra ferie.
Jeg syntes selvfølgelig dette er trist. For dette er min første faste jobb, og jeg har trivdes der på mange måter. Men som folk sier til meg; så må jeg fokusere på den jobben som gir meg energi og lærelyst. Å i dette tilfelle er det helsevesenet. Jeg vil leve, ikke bare jobbe.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229