50 spørsmål og svar

Hverdag, Høydepunkter

Nå sitter jeg i bilen hjem fra Tronheim. Litt usikker på hva jeg skal skrive om, så da blir det ett standar ¨bli kjent med meg¨ innlegg. Jeg syntes det er morsomt å lese det på andre blogger, så tenkte det kunne være litt morsomt og ha ett slikt innlegg selv også.

🙆🙆🙆


1. Hvor gammel er du om 5 år?
Oi, da er jeg faktisk 30 år. Litt usikker på hva jeg syntes om det, men alder er dessverre ingenting man får gjort noe med.

2. Hvem har du vært sammen med minst to timer i dag? Jim. Da jeg skriver dette har vi allerede kjørt bil i 4 timer. Så en stubb igjen enda.

3. Hvor høy er du? Passet mitt sier 163 cm, men jeg tror selv jeg er 165. Så akkurat passe

4. Hvilken film så du sist? Eurotrip. Vi er egentlig mere serie mennesker, men det hender vi setter på en film på kveldene da vi vil ha kjæreste kveld.

5. Hvem ringte du sist? Pappa <3

6. Hvem ringte deg sist? Jobben, men jeg sov da de prøvde å få tak i meg.

7. Hva stod det på den siste sms´en du fikk? ¨Når du har vasket genseren, så legg den flatt. Ikke heng den opp. Kan dra seg noe¨ Vaske tips fra mamma.

8. Foretrekker du å ringe eller sende sms? Jeg har noe telefon angst, så jeg foretrekker å sende sms. Men det er alltid mye lettere å forklare seg via telefon. Så noen ganger må jeg bare.

9. Hva er ditt favoritt sted? Jeg har vært på veldig mange fine og minnerike steder, men det fineste stedet jeg har vært så langt må være stranden i Koh Samet i Thailand. Stille, personlig og vakkert på en og samme tid.


10.
Hvilket sted foretrekker du minst? Jeg er sinnsykt mørk redd. Så når jeg er ute på kvelden og det er mørk. Da er jeg alltid redd for å enten bli skudd eller overfalt.


11. Når så du moren din sist? Torsdag. Hun hetet oss på flyplassen da vi kom hjem fra Paris

12. Hvilken øyenfarge har du? Brune, men noen sier de blir grønne i lyset.

13. Hvilken julesang er din favoritt? O helga natt. Jeg liker den utrolig godt, men jeg får alltid klump i halsen da jeg hører på den. Det er noe med den som gjør meg trist

14. Er foreldrene dine gift eller skilt? De var aldri gift, men samboere/kjærester i over 20 år. Nå har de gått fra hverandre.

15. Når våknet du i dag? Vi hadde på alarm 10:00. Jim sov til 11:00 da jeg ble liggende i sengen og blogge frem til han våknet.

16. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? Jeg aner faktisk ikke. Da er jeg 35 år og håper selvfølgelig jeg har stiftet familie med kjæresten min, har jobben jeg ønsker og at vi har kjøpt oss ett hus der vi ønsker å bo. Men utenom det så vet jeg virkelig ikke hvor jeg kommer til å befinne meg.

17. Hva skremte deg om natten som barn? Jeg var sinnsykt redd for å titte under senga. For der var jeg sikker for at det bodde noe. Utenom det var jeg mørkredd da som nå også var jeg redd for å se ut av vinduer når det var mørkt ute.

18. Hvilket siste youtubeklipp fikk deg til å le? Jeg ser aldri på morro klipp på youtube. Så må være noe Jim viste meg med folk som tryner eller driter seg ut. Det syntes jeg er gøy.

19. Hva er din beste egenskap? At jeg er snill, jovial og veldig ærlig.


20. Hva er din værste egenskap?
Jim sier det er temperamentet mitt, men jeg vil si at det er at jeg er for selvkritisk. Jeg kritiserer meg selv veldig mye og vil at alt skal være ordentlig og bra. Å er det ikke 100%, da er jeg ikke fornøyd.

21. Sover du med eller uten klær om natten? Hmm. Kommer an på. Er det kaldt vil jeg gjerne ha en topp og sokker i tillegg til truse. Men til vanlig har jeg kun truse.

22. Hvor mange puter har du i sengen? Vi har 4. To hver.

23. Hva er det rareste du har spist? Froskelår. Selvom det var veldig merkelig, så smakte det ikke så ille.

24. Har du stasjonær eller bærbar pc? Jeg har bærbar. En Mac Air.

25. Foretrekker du sko, sokker eller barbeint? Sokker. Tykke Kari Traa sokker - beste sokkene som finnes.

26. Hva hører du på akkurat nå? Min egne spotify liste - her

27. Hvilken iskrem er din favoritt? Ben & Jerrys, Cheesecake <3

28. Hvilken dessert er din favoritt? Det må være oreo kake. Men det holder med en bit. Spiser aldri dessert, men allikevel sverger jeg alltid til denne om jeg spiser ute.

29. Hva er den største premien du har vunnet? Jeg vinner ikke. Aldri vunnet noe. Å kommer heller aldri til å vinne noe som helst.

30. Liker du kaffe? Med melk kan jeg gjerne drikke kaffe, men det er overhode ikke noe jeg må ha på morgenen for å våkne eller starte dagen.

31. Hva drikker du helst til frokost? Pepsi max. Men prøver å handle inn juice så jeg skal komme meg litt bort fra pepsi max´en.

32. Hvem var din favoritt lærer på vgs? Definitivt John. Han var så jovial og ordentlig. Han kunne tulle samtidig som han kunne være streng. Han var flink til å lære bort, og jeg husker enda alle de morsomme teoriene hans. Så absolutt en minneverdig lærer.

33. Kan du spille poker? Overhode ikke.

34. Hva har du spist i dag? 2 rundstykker med ost og skinke også litt tørka frukt jeg kjøpte i Sverige i går.


35.
Nevn en historisk person som interesserer deg? Oi. Jeg syntes andre verdens krig er veldig spennende. Hvordan det påvirket flere land, vårt land og kulturer. Jeg er ikke noe reser på faget, men lytter veldig når det blir snakk om andre verdens krig.

36. Hvilken radiostasjon var den siste du hørte på? Metro, på Torsdag da mamma hentet oss på Gardermoen.

37. Vil ha barn? Ja. Men det er overhode ikke noe vi planlegger. Skjer det så skjer det. Jeg er over 25 så mange mener vell det snart er på tide med noen små. Men tiden vil vise.

38. Kan du andre språk enn norsk? Engelsk, svensk, spansk og tyrkisk. Jeg har ett veldig godt språk øre og forstår vell kanskje mer enn jeg kan snakke selv på visse språk. Mest fordi jeg syntes det er skummelt.

39. Sover du på en spesiell side? Sovner vell fortest på venstre. Men ligger veldig urolig om natta.

40. Foretrekker du havet eller bassenget? Havet. Føler jeg bader i tiss om jeg bader i basseng.

41. Hva bruker du helst penger på? Jeg bruker svært lite penger generelt. Men om jeg skal bruke penger på noe er det sminke, klær og tatovering.

42. Eier du dyrebare smykker? De dyreste smykkene jeg eier må være det som tilhører til bunaden min.

43. Hva er ditt favoritt program på tv? Bonderomantikken. Det må være tidenes koseligste tv program. Hadde jeg vært bonde selv og singel, hadde jeg garantert meldt meg på.

44. Hva skal du gjøre i helgen? Vi skal holde fest for vennene våre. Så etter den blir det nok bare og slappe helt av. Har ingen andre planer enda. Å håper det holder seg slik.

45. Kan du stå på slalom? Nei. Hatt slalåm ski på beina to ganger i mitt liv. Å da slo jeg meg halvt ihjel, så jeg kan virkelig ingenting av vintersport.

46. Hvordan imponerer man deg? Du må være ærlig, intressant å snakke med, glad og jordnær. Da kommer du veldig langt.

47. Hva slags ringelyd har du på mobilen? Den helt originale til IPhone.

48. Fortell en ting leserne dine antagelig ikke vet om deg! Jeg misliker sterkt å være midtpunktet. Jeg kan spille veldig på at folk ser på meg og at jeg får mye oppmerksomhet. Men samtidig så ber jeg aldri om det. Det skjer, å jeg må bare leve med det. Men jeg er overhode ikke en person som liker å stå i sentrum .

49. Hva har du nærmest deg nå som er rødt? En cola boks som jeg og Jim deler på. Ganske skuffende at han ikke har spurt om vi skal stoppe for å kjøpe pepsi max.

50. Er du sosial? Ja jeg er veldig sosial. Så fort jeg er trygg i en sosial setning så trives jeg. Men føler jeg meg utrygg og utilpass trekker jeg meg veldig fort unna. Men jeg liker å være sammen med mennesker, spesielt i sammenhenger jeg kan bli kjent med nye mennesker.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229