5 ting jeg vil gjøre i 2019

Personlig, Høydepunkter


Selv om 2019 er godt i gang er det selvfølgelig mange ting jeg vil gjennomføre dette året. Så jeg har laget en liste på 5 ting som står høyest på listen. Som jeg vil dele med dere i dag.


⭐️ Dra på syden tur med kjæresten. Siden jeg reiste til Thailand alene med familien, så vil jeg reise på en tur med kjæresten senere i år. Bare oss to. Vi er veldig på utkikk om dagen, men trur turen havner i Hellas.

⭐️ Få meg ny jobb. Jeg er sårt på utkikk etter en ny jobb. Har allerede sendt to søknader, men enda ikke fått noe svar. Så holder håpet oppe! 

⭐️ Få til flere kjæreste kvelder. Jeg elsker å dra ut på date. Spise ute, gå koselige turer, kafé, kino osv. Vi er noe dårlige på slikt, så dette må vi bli flinkere til. Goals. 

⭐️ Topp tur. Gaustadtoppen i fjord, hvem eller hvor blir det i år. En topp må det iallfall bli. Jeg er sykt gira på norsk sommer natur og ikke minst å bestige ennå en topp! 

⭐️ Kjøpe mer utstyr til bunaden min. Er det ett klesplagg i garderoben jeg forguder er det nemlig bunaden min. Jeg mangler enda litt utstyr, så dette blir nok min investering i år.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer