3 ting jeg aldri vil ha i livet

Hverdag, Personlig

« man lærer så lenge man lever»

Det er kanskje den viktigste regelen jeg har i livet og for så vidt den eneste jeg «følger. Ikke fordi den er så basic som man får det, men også fordi den er så innmari viktig. Kun på en uke så har jeg lært så utrolig mye og jeg føler det er ting jeg absolutt skal ta med meg videre. Så jeg har laget tre punkt som jeg tenkte å vise dere. Dønn ærlig og uten filter.1.
Jeg skal aldri kjøpe meg el bil. Ikke om jeg en gang får betalt for den, så skal jeg ikke kjøpe det. Hvorfor? Fordi det er så sinnsykt oppskrytt og det passer ikke i det landet vi bor i. Å kilomenter standen på den er oppskrytt. Til og med tesla er bare tull. Vi kjørte ned fra Trondheim i går. På en diesel bil går det på full tank og man har ikke behov for å stoppe. Med en tesla måtte vi stoppe 4 ganger for å fylle strøm, å det er ikke gjort på 5 minutter. Så ekstremt tidskrevende og bare tull - spør du meg. Så jeg har lært at jeg aldri skal spandere på meg en el bil.

2. Falske og uærlige venner. Jeg har møtt så mye dårlige mennesker gjennom tiden at jeg snart tror det er meg noe galt med. Men jeg føler jeg kan ha hode ganske høyt hevet. Jeg er aldri uærlig og jeg støtter mennesker jeg er glad i så langt jeg klarer. Hva får jeg tilbake? En kald skulder, gutter blir valgt får vennskap og løgn. Sånne mennesker orker jeg bare ikke lenger. Jeg er 25 år gammel, å jeg har begynt å bli for voksen til sånt. Spar meg.

3. Bli blond igjen. Jeg hadde ei krise da jeg gikk på videregående hvor jeg ble helt blond. Jeg ødela håret mitt totalt og jeg angret veldig da hele prosessen var over. Men det jeg lærte da var at jeg aldri skal utsette meg og håret mitt for det igjen. Så aldri bli blond igjen er mitt mål.


Liten, viktig og min liste av 3 ting jeg aldri vil ha i livet igjen. Så jeg har lært og jeg håper alle har øynene åpne for fremtiden. Også ønsker jeg dere lykke til ❤️

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229