2/365

Hverdag

God dag 🥳
Vi er allerede to dager inn i 2020 og jeg har ikke hatt så veldig «god» start på året. På nyttårsaften var jeg noe dårlig i formen og derav ble det en stille kveld å vi gikk til sengs litt over midnatt. I går jobbet jeg på dagen før jeg dro hjem og sov store deler av ettermiddagen/kvelden.
Så min start på året har ikke vært så «knall» som jeg hadde håpet, men man får bare ta en dag om gangen også håper vi formen er stigende.

I dag skal jeg også bruke 8 timer på jobb før jeg mest sannsynlig skal hjem og sove 1-1,5 time. Formen går ikke helt min vei om dagen, men jeg kan trøste dere med at det overhode ikke er noe psykisk. Jeg vet jeg har hatt tunge perioder psykisk tidligere, men dette har ingenting med det å gjøre. Jeg tror det er lavt blodtrykk og vitamin mangel som kan være årsaken til den slappe tilstanden jeg lever i. Men så fort som mulig skal jeg bestille meg time hos legen. Så ingenting verre enn som så.Men jeg håper dere har fått en god start på 2020 og om dere har satt dere noen mål, så krysser jeg fingrene for at det går deres vei. Jeg personlig har ikke satt meg noen mål for øyeblikket, for jeg vet at jeg aldri klarer å holde de. Men jeg håper 2020 blir et fint år, å at jeg kan oppleve flere nye steder. Det er kanskje et mål jeg har?

Nå skal jeg fullføre de siste timene på jobb også skrives vi snart igjen. Ha en strålende Torsdag videre!

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer