2017

Hverdag, Personlig


2017 nærmer seg slutten, å får i få i gang en kort oppsummering valgte jeg og skrive nå. Jeg sitter ny dusjet, med lakkete negler og baggen er pakket. Jeg skal nemlig bort og feire nyttår med de beste vennene man kan få ❤

2017 har vært ett veldig turbulent år for min del. Det startet veldig trist da jeg ble singel rett over nyåret, og bruddet gikk svært inn på meg. Noe som utløste en kraftig depresjon. Og som året gikk ble jeg mer og mer deprimert. Det hjalp ikke veldig på depresjonen at min venninne etter 15 år valgte og stikke meg i ryggen. 💔
Men som tiden og sommeren gikk fikk jeg meg nye venninner som jeg virkelig er utrolig takknemlig for. De støtter meg og jeg kan si hva jeg føler utenom å få respektløst dritt slengt tilbake i tryne. 2017 gikk og ting gikk som vanlig opp og ned i livet mitt.
Men så fort vi kom til høsten/vinteren ble ting mye bedre. Hode mitt roet seg, kroppen slappet mere av og jeg trivdes veldig i min egen tilværelse.

Nå sitter jeg her 365 dager senere og føler meg super. Jeg er ikke lykkelig, for det vet jeg ikke om jeg noen gang kommer til å bli. Men jeg har det greit. Jeg har det bra rundt meg, og jeg omgåes med kun de som respektere meg for den jeg er - og meningene jeg har.


Jeg har sett veldig frem til i kveld. Ikke bare fordi jeg skal feire med flotte mennesker og godt drikke, men fordi da jeg våkner i morgen vet jeg det er startet på ett år med nye utfordringer også er det jo en hel del som skjer i livet mitt. Jeg skal ut og reise, roadtrip i Norge, konsert, fagprøven og en hel del andre ting som jeg ennå ikke har planlagt. Men som jeg tror nå, så kommer det til å bli ett utrolig bra år. Jeg er iallfall villig til og ta i mot 2018 med åpne armer.
Så flotte lesere, stalkere, venner, uvenner, familie og alle andre ukjente. GODT NYTT ÅR 🎉

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229