Ett dårlig menneske

HverdagAkkurat nå er jeg så sinnsykt forbanna. Jeg er så sint, at jeg egentlig kunne ha sprekt. Altså, det er ingenting som forundrer meg lenger. Folk er som dem er, og vet dere hva. Folk blir bare verre enn de faktisk er. Altså, hvorfor? Hva er det som skjer med verden? Og hvorfor blir folk mer og mer falske og manipulerende? Kan noen svare meg på det..

Jeg har kanskje ikke så mange venner. Det flyter ikke med folk rundt meg som jeg kan tilbringe dagene mine med. Men vet dere hva? Det er jeg sinnsykt glad for. For når jeg ser hvordan mennesker behandler hverandre. Så vil jeg faktisk ikke ha venner. Jeg vil ikke slippe flere inn i livet, som gjør livet mitt surt og ræva. Jeg har de menneskene jeg trenger for å komme meg gjennom både gode og dårlige tider, så resten driter jeg i. Jeg hever meg over mennesker som juger, setter ut rykter og prioriterer feil. Jeg vet med meg selv at jeg er ett godt menneske, og jeg bryr meg om mennesker jeg har i livet. Min respekt til dem er gjensidig og jeg vet hvordan man setter pris på venner. Det er det overhode ikke alle som gjør. For det er sant som dem sier; ta vare på det du har, før du vet ordet av det. Har du mista alt...


Det er så sinnsykt mye jeg har lyst til å skrive, for og vise at jeg er det bra mennesket jeg egentlig er. Men samtidig så vil jeg ikke gjøre det. For jeg vet hva som er sant om meg, jeg vet hva jeg står for og jeg vet hvor mye usant mennesker er villig til å si for å trykke andre ned i søla. Men vet dere hva? Jeg står med ryggen rak, og har ikke dårlig samvittighet for noe som helst. Jeg er den som kan stå med ryggen rett og hode hevet - for jeg vet jeg er god. Jeg vet jeg er ett bra menneske og selvom jeg har mine dårlige perioder, så vet jeg at den jeg har blitt - bare fortjener det beste! Kan du si det samme om deg selv?

Av og til skulle jeg ønske at jeg trodde på himmel og helvete. Men det gjør jeg dessverre ikke. Jeg tror på rettferdighet og karma. Jeg er oppvokst med en far som er veldig troende på karma, så at det er noe i det. Det tviler jeg ikke ett sekund på. Man vil før eller siden få som fortjent, og når omsider den dagen kommer. Vil mennesker angre på hva dem gjorde mot hverandre.. Vær mot andre slik du vil andre skal være mot deg.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229