17.Mai

Høydepunkter

For en dag. For ett vær og for en feiring. 17. Mai er desidert min favoritt dag gjennom året. Jeg får lov til å bruke bunaden min, sminke meg, ordne håret og ikke minst drikke alkohol til frokost? Er det noe mer man egentlig kan be om? Tviler.
Årets feiring av grunnlovs dagen ble for meg veldig bra. Jeg koste meg i Oslo hele dagen sammen med kjæresten, venner og nye bekjentskap. Vi spise frokost, lunsj, middag, tok noen drinker, koste oss i sola på Gründerløkka og gjorde egentlig alt man bør gjøre på 17. Mai. Så virkelig en herlig dag.Så dagen min var komplett, men det beste var selvfølgelig å komme hjem ved midnatt og ta av seg skoene. Nye bunad sko, i så mange timer. Det unner jeg overhode ingen. Bena mine er såre og vonde den dag i dag, så jeg kjenner jeg er rimelig glad for at jeg ikke har gjort noe siden fredag. For nye sko er helt jævlig og jeg burde virkelig ha kjøpt de før og kanskje gått med de litt hjemme, men samme det. Dagen var bra og sårene har snart grodd. Så da er vell alt som det pleier.Så nå er den dagen over for i år, så da er det ett år til neste gang. Jeg er så takknemlig for at jeg har sånne mennesker i livet mitt som gjør sånne dager verdt å se frem til. Dette er en dag jeg skal leve lenge på.
I dag er det søndag og planen i dag er å hente Nemo og kanskje gå en tur i skogen. Vi har store planer om en lang fjelltur i sommer, så litt gå trening før det burde vi få til. Så nå bare lader vi opp og ser an været før vi eventuelt kler på oss og kommer oss avgårde.
Dette har vært den beste helgen på lenge, så å avslutte den med noen timer i skogen. Det burde sette krona på verket.

Men takk til alle som gjorde helgen min bra også håper jeg det ikke blir lenge til neste gang. Ha en fin søndag videre ♥️

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229