14 dager ✅


Da er den forferdelige 14 dagers arbeids «uka» ferdig!!! Å jeg kan endelig nyte noen dager fri. Herregud, som jeg trengte det akkurat nå. Avsluttet jobb «uken» med ett kaos på jobb, men kom meg helskinnet gjennom det. Så i dag har jeg sovet lenge, nytt en rolig morgen hjemme og gjør meg klar for å ta dagen ærender.
Å være arbeids narkoman, blogger og venninne kan virkelig være en utfordring. Men jeg føler jeg mestrer det veldig bra. Og selvom jeg har mye på agendaen og gjerne fulle dager, så klarer jeg så absolutt å ta litt være på meg selv også.

Neste måned har jeg lovet meg selv og andre at jeg ikke skal jobbe like mye. Jeg skal prøve så godt jeg kan og holde løfte mitt, men jeg har så vanskelig for å si nei om de skulle prøve. Men man må ta vare på det sosiale livet også, det er like viktig som jobben. Om ikke viktigere.


Slenger med ett bilde fra da jeg var i London tidligere i år. Kan virkelig si at reisefeberen til Thailand stiger. Er tross alt under 2 måneder til vi drar.
Men nå kan julen bare komme. Jeg føler stemningen allerede, og på flere enn en måte - ser jeg veldig frem til Søndag. Tror det kan bli en knall bra kveld med både familien og venner 🎁

-
Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229