100 dager igjen

IVF & gravid

God Onsdag 🌸
Da kan nedtellingen offisielt starte. Det er 100 dager igjen av svangerskapet og det betyr at det nærmer seg. Det er selvfølgelig en hel sommer igjen før jeg eventuelt skal føde, men allikevel snart under 100 dager igjen. Det er for meg helt virkelig. Vi fant ut i starten av desember at vi skulle ha barn. Å når vi fikk termin i August da. Hørtes det ut som om det var en evighet til. Nå som vi allerede er godt i gang med mai, så er ikke august så lenge til allikevel.
Å være gravid har vært bedre enn jeg hadde trodd. Mange slutter å jobbe med en gang og tror at graviditet er en form for sykdom. Mens jeg syntes det går nokså bra. Jeg har riktig nok noe problemer med bekkenet og er noe sliten, men jeg møter opp på jobb to - tre dager i uken og gjennomfører hver dag. Skulle jeg blitt liggende på sofaen i 9 måneder. Da hadde jeg blitt sprø. Så å komme seg på jobb og ut i skogen på små turer. Har virkelig gjort meg godt. Så de siste 100 dagene kan bare bli bedre. Jeg krysser selvfølgelig fingrene for at jeg ikke går over tiden, men man vet jo aldri. 2 uker før eller på datoen sin, hadde passet perfekt. Men dessverre bestemmer ikke vi det. Så uansett når han kommer, er han hjertelig velkommen 💙Mange spør meg om hvordan det går. Å det kan jeg svare på kort og godt; det går veldig bra. Formen er fin, jeg trives og det føles herlig å kunne kjenne liv i magen. Nå kan nedtellingen starte også får vi forhåpentligvis nyte sommer sammen som et par før vi plutselig blir tre.

Nå skal jeg hvile litt sengen før vi fyrer opp grillen og koser oss sammen resten av kvelden. Så med det ønsker jeg dere en fin kveld videre, også skrives vi snart igjen flotte lesere.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer